Dolfijn therapie Curacao zwemmenDolfijn therapie Curacao zwemmen
steun stichting giften donatiesteun stichting giften donatie
muziektherapie muziek gitaarmuziektherapie muziek gitaar
 • Play Unlimited

  Datum: 23 sep 2017 14:00
  Aanvang: 14:00 14:00
  Einde: 17:00 17:00

  Na het succesvolle golfevent en benefietdiner op 17 juni jl. hebben we alweer een leuke dag in petto. Dit keer een feestje voor kinderen en hun ouders. Op zaterdag 23 september is iedereen, volwassenen en kinderen met of zonder beperking van harte welkom in Speeltuin de Torteltuin in Rotterdam. Deze avontuurlijke speeltuin hebben wij voor een dag nog veel leuker gemaakt met allerlei extra activiteiten voor jong en oud. De toegang is gratis.  U steunt onze stichting door activiteiten te doen, te grabbelen, loten te kopen enzovoort. Kom je ook?

 • Internationaal Kids Unlimited toernooi TOGB

  Datum: 2 jun 2018
  Aanvang: 0:00
  Einde: 23:59

  Op zaterdag 2 juni 2018 wordt voor de 6e keer het internationale Kids Unlimited Internationaal toernooi voor spelers O15 en O13 georganiseerd. De organisatie is er in geslaagd deelnemende teams uit België, Duitsland, Engeland, Italie en Nederland vast te leggen. Tijdens het toernooi wordt er net al voorgaande jaren geld ingezameld voor onze stichting om de kids te helpen.

 • Golf Tournooi en Benefiet Diner

  Datum: 8 sep 2018
  Aanvang: 0:00
  Einde: 23:59

  In 2018 organiseren wij samen met de Lions Club Bergschenhoek voor de 10de keer het Kids Unlimited golftournooi en benefietdiner. op zaterdag 8 september 2018. De golfwedstrijd wordt gespeeld op Golfbaan Delfland in Schipluiden. We starten om 8.30 uur met een heerlijk ontbijt. Tussen 17.00 en 18.00 uur start in De Van Nelle Fabriek het avondprogramma; een inloop met bubbels en kleine hapjes. Bij een jubileum hoort een goed feest, dus pakken we dit jaar extra uit! U krijgt een avond vol verrassingen en entertainment. Hans van der Linde en zijn team staan garant voor heerlijke gerechten. Tijdens de avond eet en drinkt u vanuit de Melief Bender Bar, de van Zanten Cocktailbar, de Sijf ‘speciaal bier’ bar; de Muller & Co wijnbar en de CasaRon rumbar. Al tijdens het hoofdgerecht begint dit jaar de band ‘This is Beethoven’. Na de eerste set volgt een optreden van niemand minder dan Jeroen van der Boom, voor ons de enige echte ‘Topper’. Onze DJ met live percussie en saxofoon zorgt voor het passend slot. Een dag en avond die u niet mag missen! Wij hopen dat u de Kids wilt ondersteunen door deelname met één of meerdere flights of door het sponsoren van een dinertafel. Kledingadvies Smart Casual. € 250,- per couvert *) € 2.500,- per dinertafel voor 10 personen € 3.250,- voor een golfteam van 4 personen & met 6 couverts € 4.000,- voor twee golfteams van 4 personen & 10 couverts *) let op! We werken dit jaar met ronde tafels van 10 personen. Indien u geen volledige tafel heeft, geef dan aan bij wie u aan tafel wilt. U kunt inschrijven via: rick.ruisch@eenveiliggevoel.nu of niekmolenaar@minimanimo.nl Niek Molenaar & Rick Ruisch