Wij helpen kinderen en de gezinnen

Stichting Kids Unlimited vergoedt therapie voor ernstig lichamelijk en/of verstandelijk beperkte kinderen tot 18 jaar, die niet wordt betaald door zorgverzekeraars. Deze therapieën zijn erg waardevol bij de ontwikkeling van deze kinderen. Wij helpen deze kinderen en de gezinnen, zodat zij optimaal kunnen genieten van het leven als gezin. Bovendien zet de stichting zich in om ouders en verzorgers informatie te geven over de mogelijkheden die zij hebben met hun kind. Tot slot zet Kids Unlimited zich sinds 2018 in om zoveel mogelijk kinderen uit de doelgroep te helpen met een K.A.L.M. maatje. Een buddy hond die voor veel kinderen heel betekenisvol kan zijn.

Elk kind wat zich aanmeld mag elk jaar één vergoeding voor een therapie aanvragen.

Ook jij kunt helpen, steun de stichting door een donatie of word vriend.

Word vriend van de stichting

U kunt zowel particulier als zakelijk vriend worden van de stichting. U kunt deze machtingsbrief invullen en versturen per e-mail naar info@kidsunlimited.nl of per post naar het correspondentieadres t.n.v. Stichting Kids Unlimited:

Prof. Hugo de Vrieslaan 41
3571 GG Utrecht

Eenmalig gift

U kunt een eenmalig gift overmaken op bankrekening NL15RABO0143553577 t.n.v. Stichting Kids Unlimited onder vermelding van ‘Eenmalig gift’.

Kids Unlimited helpt kinderen
logo-kids-hr

Stichting Kids Unlimited

info@kidsunlimited.nl

RSIN: 819420761

KVK: 24435279

IBAN: NL 15 RABO 0143553577

ANBI Kids