Dolfijn therapie Curacao zwemmenDolfijn therapie Curacao zwemmen
steun stichting giften donatiesteun stichting giften donatie
muziektherapie muziek gitaarmuziektherapie muziek gitaar

Vooruitgang stimuleren

Stichting Kids Unlimited richt zich op kinderen met een ernstige beperking (EMB of CP4 of 5) tot 18 jaar. Wij willen deze kinderen zoveel mogelijk activerende begeleidende therapieën bieden, die NIET worden betaald door zorgverzekeraars, om de vooruitgang te stimuleren. Deze therapieën zijn erg waardevol bij de ontwikkeling van deze kinderen.

Daarbij wordt gedacht aan de volgende therapeutische mogelijkheden; Dolfijn ondersteunende therapieGiraf therapie, Muziektherapie, Neuroblend Bootcamp, en Functional Myofeedback Therapy.

 

Wij staan open voor andere soorten van therapie. Therapievormen die niet worden genoemd op onze eigen site moeten wel worden toegelicht, zodat de beoordelingscommissie Kids Unlimited kan bepalen of het zinnig is om geld ter beschikking te stellen. Ook ondersteunen wij projecten die therapie bij meerdere kinderen tegelijk mogelijk maken.

Stichting Kids Unlimited zet zich ook in om therapieën die in Nederland niet worden aangeboden, maar waarmee in het buitenland resultaten wordt geboekt, naar Nederland te halen.

Overzicht van de aangeboden therapieën

Giraf therapie

Dolfijn therapie

dolfijnondersteunde therapie Kemen januari 2019

Muziektherapie

muziektherapie muziek gitaar

Neuroblend Bootcamp

neuroblende bootcamp roode draak

Myofeedback Therapy

myofeedback therapy

Ervaringen

Steun ons

Stichting Kids Unlimited wil financiële drempels wegnemen en gezinnen zichtbaar helpen. Al voor een klein bedrag kan ook jij een bijdrage leveren en de voortgang van deze kinderen stimuleren. Samen kunnen we dit realiseren.

Kind aanmelden

Als ouder, voogd of verzorger van een complex meervoudig gehandicapt kind tot 18 jaar kan je bij Stichting Kids Unlimited een aanvraag doen voor een kostenvergoeding van therapie. Lees ook goed de regels door.

Stichting Kids Unlimited logo

Stichting Kids Unlimited

KVK : 24435279

RSIN : 819420761

IBAN : NL 15 RABO 0143553577

E-MAIL : contact@kidsunlimited.nl

Help mee

ANBI logo