In 2008 is door vrienden van de ouders van Robin Hordijk de stichting Kids Unlimited opgericht. Robin is een vrolijk, ernstig gehandicapt meisje. Als vrienden zien wij hoe intensief het is om een meervoudig gehandicapt kind als Robin goed te verzorgen en begeleiden. We zien ook hoe belangrijk het is om haar goed te stimuleren met allerlei vormen van therapie. Robin functioneert wonderbaarlijk goed. Zij volgt fysiotherapie, logopedie, Saito ritmiek, looptrainingen en dolfijntherapie. Al deze therapieën vergen veel energie en enthousiasme, maar kost ook simpelweg veel geld. Door de voortuitgang bij Robin is de stichting opgericht om dit ook mogelijk te maken voor andere complex gehandicapte kinderen.

Wij helpen kinderen en de gezinnen

Stichting Kids Unlimited vergoedt therapie voor ernstig lichamelijk en/of verstandelijk beperkte kinderen tot 18 jaar, die niet wordt betaald door zorgverzekeraars. Deze therapieën zijn erg waardevol bij de ontwikkeling van deze kinderen. Wij helpen deze kinderen en de gezinnen, zodat zij optimaal kunnen genieten van het leven als gezin. Bovendien zet de stichting zich in om ouders en verzorgers informatie te geven over de mogelijkheden die zij hebben met hun kind. Tot slot zet Kids Unlimited zich sinds 2018 in om zoveel mogelijk kinderen uit de doelgroep te helpen met een K.A.L.M. maatje. Een buddy hond die voor veel kinderen heel betekenisvol kan zijn.

Elk kind wat zich aanmeld mag elk jaar één vergoeding voor een therapie aanvragen. Wanneer wij eenmaal een kind helpen, volgen wij de voortgang en heeft het voorrang op nieuwe aanmeldingen.

Jij kunt hier bij helpen!

Word vriend van Kids, doe een eenmalig te doneren of start een actie. Misschien weet jij nog een ludieke manier om geld in te zamelen.

Ervaringen

[testimonial_view id=1]