Door de financiële steun van Stichting K!Ds Unlimited kon Patricia met haar zoon Dennis voor dolfijn ondersteunende therapie naar Curaçao.

Dennis heeft een scoliose rug. Zijn fysiotherapeut in Nederland verwijst Patricia en haar zoon door naar een Academisch ziekenhuis. Veel kinderen met een scoliose rug worden geopereerd. Gelukkig hoeft dit voorlopig nog niet te gebeuren. Na de dagelijkse intensieve dolfijn ondersteunende therapie in Curacao verteld de behandelend therapeut Matthias dat Dennis zijn rug nu veel soepeler en rechter is dan bij aankomst. Ook geeft zij aan dat door een versnelde scolioseoperatie de rug vaak alleen maar stijver wordt. Niemand zit te wachten op zo’n zware operatie, zeker niet als je het met de juiste therapie en de juiste oefeningen zo lang mogelijk kan uitstellen.

“Wij willen de Stichting K!Ds Unlimited heel hartelijk bedanken voor de therapie. We kunnen als gezin terug kijken op een fijne tijd en zijn heel erg tevreden over de behaalde resultaten.”

Kids Unlimited kinderen meervoudige beperking

Ook jij kunt helpen, steun de stichting door een donatie of word vriend. Wij helpen kinderen en de gezinnen

Stichting Kids Unlimited vergoedt therapie voor ernstig lichamelijk en/of verstandelijk beperkte kinderen tot 18 jaar, die niet wordt betaald door zorgverzekeraars. Deze therapieën zijn erg waardevol bij de ontwikkeling van deze kinderen. Wij helpen deze kinderen en de gezinnen, zodat zij optimaal kunnen genieten van het leven als gezin. Bovendien zet de stichting zich in om ouders en verzorgers informatie te geven over de mogelijkheden die zij hebben met hun kind. Tot slot zet Kids Unlimited zich sinds 2018 in om zoveel mogelijk kinderen uit de doelgroep te helpen met een K.A.L.M. maatje. Een buddy hond die voor veel kinderen heel betekenisvol kan zijn.

Elk kind wat zich aanmeld mag elk jaar één vergoeding voor een therapie aanvragen.

Comments are closed.