1e internationale TOP D1 en C1 K!ds Unlitimed / BCT toernooi

In navolging van het al jaren zeer succesvolle internationale BCT jeugd voetbaltoernooi voor TOP F en E teams op T.O.G.B. organiseert T.O.G.B. nu ook een internationaal TOP D1 en C1 voetbaltoernooi op maandag 20 mei 2013. (= 2e pinksterdag)

Waarom een uitbreiding van deze TOGB toernooien?

Aangezien TOGB hogerop wil met haar jeugdopleiding horen daar ook aansprekende eigen toernooien bij voor zoveel mogelijk jeugdteams. Er was al een super jeugdtoernooi voor de F en E teams en vanaf nu ook voor de D1 en C1 van TOGB.
TOGB was best laat met het inplannen van dit nieuwe toernooi maar toch is het gelukt om een gigantisch deelnemersveld binnen te halen en is er nu zelfs al een enorme wachtlijst voor deze 1e editie. Bij de D1 groep doen bijvoorbeeld mee Alphense Boys, Baronie en Alexandria ‘66 (allen spelend 1e divisie), en ook twee teams die kampioen zijn geworden in de tweede divisie, namelijk Margriet en Purmersteijn doen mee. De teams komen dus uit heel Nederland en het deelnemersveld wordt verder compleet gemaakt met de best presterende teams uit diverse hoofdklassers met ook drie kampioenen namelijk Feyenoord, Fortuna Wormerveer en TOGB. Daarnaast zijn er ook vier teams vastgelegd uit België die daar nationaal spelen, namelijk K. Ruper Boom onder 13, K.M.S.K. Deinze onder 13, KV Turnhout onder 13 en KSC Lokeren onder 12.

Bij de C1 groep doen bijvoorbeeld mee AFC ’34, Purmersteijn en Quick (allen spelend 2e divisie), en een aantal teams die zeer hoog staan in de derde divisie, namelijk RKDVC (zelfs kampioen geworden) en JEKA. Ook deze teams komen dus uit heel Nederland en het deelnemersveld wordt verder compleet gemaakt met een tweetal TOP teams uit België namelijk K. Ruper Boom onder 14 en SC Eendracht Aalst onder 14.

Een van de wensen van de nieuwe hoofdsponsor van TOGB van dit seizoen, FCL Marine Agencies B.V., is doe veel en nog meer voor kinderen. Vandaar ook de wens van deze sponsor om een TOP D1 en C1 te organiseren op TOGB. Ook is dit een van de redenen dat FCL Marine Agencies B.V. ook zeer nadrukkelijk K!ds Unlimited steunt.
Met het organiseren van dit toernooi willen we direct ook een goed doel dienen en dat is K!ds Unlimited. Voor donaties of nader informatie zie www.kidsunlimited.nl.

De stichting K!ds Unlimited richt zich op meervoudig complex gehandicapte kinderen tot 18 jaar. Zij zijn vaak zeer afhankelijk van bestaande instanties, AWBZ zorg en de hulp van familie en vrienden. K!ds Unlimited wil financiële drempels wegnemen en gezinnen zichtbaar helpen, zodat zij in een positieve flow komen. Ieder kind dat eenmaal ingeschreven staat wordt gevolgd, dat wil zeggen, de hulp is niet eenmalig. Dat heeft geen zin, daarom worden kinderen en ouders gedurende een langere periode (jaren) ondersteund en op weg geholpen. Het motto luidt: liever wat minder kinderen goed helpen, dan veel kinderen half helpen.
Wij hopen iedereen op TOGB te zien op maandag 20 mei 2013 om op deze tweede pinksterdag het 1e internationale TOP D1 en C1 K!ds Unlitimed / BCT toernooi te komen bekijken en hopelijk ook om K!ds Unlimited te steunen. TOGB zal dit toernooi éénmalig alle prijzen verhogen en o.a. deze verhoging volledig schenken aan K!ds Unlimited. Ook verzoeken wij alle spelers en bezoekers € 1,– per persoon te donoren voor dit goede doel.

Het toernooi begint om 09.30 uur en de prijsuitreiking is rond 17.15 uur.

Comments are closed.