We zijn 1 september teruggekomen uit Curaçao, waar we dankzij jullie de dolfijnen therapie hebben gevolgd. Het was echt SUPER bijzonder. Ze heeft echt genoten van elke minuut. Dit was zo leuk om te zien. Helaas is ze snel afgeleid door ons, dus moesten wij ons overal verstoppen om een klein beetje te kunnen kijken. Als ze ons niet zag, was zij wat geconcentreerder.

Ze hebben gewerkt aan haar stabiliteit, haar concentratie en haar spraak. Ze zegt nu AA P, O P, K, K OE. Alles op haar manier en nog niet helemaal aan elkaar, maar we zijn hier al reuze blij mee en zijn nu thuis ook hard aan het oefenen. Ze vindt het zelf ook helemaal geweldig en wil hele dagen “werken”.
Dankzij de therapie hebben we toch een bevestiging gehad dat ze andere klanken kan maken en woorden kan gaan zeggen. Ze zal de klanken niet perfect maken, maar we kunnen zeker verder gaan met de ontwikkeling van haar spraak. Ook kregen we te horen dat er heel veel in haar zit qua intelligentie, wat we gaan proberen eruit te halen. We hebben nu weer handvatten om verder met haar aan de slag te gaan.

Nogmaals heel erg bedankt namens ons alle vier. We hebben allemaal echt genoten. Zelfs na 10 dagen blijft het gewoon genieten als je je kind in het water ziet met een dolfijn.

i.v.m. privacy is de naam in deze brief niet geplaatst.

Kids Unlimited kinderen meervoudige beperking

Ook jij kunt helpen, steun de stichting door een donatie of word vriend. Wij helpen kinderen en de gezinnen

Stichting Kids Unlimited vergoedt therapie voor ernstig lichamelijk en/of verstandelijk beperkte kinderen tot 18 jaar, die niet wordt betaald door zorgverzekeraars. Deze therapieën zijn erg waardevol bij de ontwikkeling van deze kinderen. Wij helpen deze kinderen en de gezinnen, zodat zij optimaal kunnen genieten van het leven als gezin. Bovendien zet de stichting zich in om ouders en verzorgers informatie te geven over de mogelijkheden die zij hebben met hun kind. Tot slot zet Kids Unlimited zich sinds 2018 in om zoveel mogelijk kinderen uit de doelgroep te helpen met een K.A.L.M. maatje. Een buddy hond die voor veel kinderen heel betekenisvol kan zijn.

Elk kind wat zich aanmeld mag elk jaar één vergoeding voor een therapie aanvragen.

Comments are closed.